Börjar ta sig

Det börjar ta sig, är ganska nöjd med prestationen i backen idag. Fick en del beröm från tränarhåll, så det är alltid något. Dock vissa saker och en känsla jag har som gör att jag inte är helt nöjd. I dom mjuka partierna så får inte den där sista realeasen på laggen som jag vill ha, utan gräver lite onödigt bakom käpp. Svårt att förklara mer, så vi släpper det där.

Nu går vi för en fjärde dag förhoppningsvis imorgon om vädret tillåter, sedan är det läge för en vilodag. Jag känner dock att jag blir piggare för varje dag, så det är rätt skönt. Höjden dock är ju lite jobbig, när man inte varit här på ett tag så känns det som det tar mer. Satt och cykla efter skidåkningen idag, 150watt, och hade typ 10 pulsslag mer än vad jag borde ha normalt. Visst så är skidåkningen i benen men höjden gör att man andas betydligt mer.


Kommer upp till toppen och smäller av den mest klassiska bilden mot soluppgången. Mer i farten och inte så mycket tanke bakom den.

Lite skön action, där ni ser att det är lite mjukt. Tack Segerström för att du knäppte några kort. Jag gav han kameran och bad om en snabb bild, men han tog jobbet på allvar och lämna tillbaka den tre åk senare, med viss variation på bilderna, men ändå några guldkorn.


Alltså den här sporten är speciell ändå. Nu målar jag upp en bild att jag testar mkt, vilket jag kanske gör mer än jag gjort genom åren. När jag var yngre så tog jag mer ett par lagg och pjuck och bara anpassa mig. Nu försöker jag ju hjälpa Atomic att utveckla till viss del, så försöker ge tillbaka så mkt jag kan, vilket gynnar mig mest i längden också. Vilket fall. Igår klagade jag på att det inte tog tillräckligt i sväng, varpå Rudi typ säger att han kan fästa plattan under bindningen med 5 istället för 3 skruvar. Så den blir mer direkt. Varpå vi testa och jag kände faktiskt rätt stor skillnad. Om någon liten skruv kan kännas kan ni förstå hur mkt detaljer det måste finnas att justera på, men även material. Jaja, man ska inte krångla till det.


Byggis! Jens är nere på besök efter att han la laggen på hyllan i våras. Han gör ett intervju jobb för förbundet/annan avsändare som inte är helt klar. Vilket fall kul att ha honom nere en snabbis, man känner att han saknas på touren.

Idag satt jag och cykla 30 min i solen utan t-shirt, rätt så varmt faktiskt. Rätt skönt med lite extra sol den här tiden på året.


Bänktime. Det helt klart viktigaste detaljen… Jag skulle ju kunna säga att det är jag som trycker, men är tyvärr Matts där bakom. Jag låg fasen 20kg bakom Matts på samma antal rep. Han är stark där.

Ännu en viktig övning, kanske för parra starterna ändå.

Rudi förbereder för morgondagen.

Haha, inte så mysigt behandlingsrum nere i källaren. Rätt så kalt och bara omysigt.

Kan även bli lite rädd när det här setet ligger redo vid fönstret. En jäkla dexter set up ju… Eller bara vår fysio Willems, fascia ”knivar”. Alltså för att gnugga och dra för att släppa på fascia/bindväven i områden.