Proffsigt upplägg

Vi fick vår fjärde dag med träning uppe i backen igår, allt enligt plan, så idag kan man avnjuta en vilodag nere på Hotellet. Jag hade en riktig kvalitets träning igår. Hela gänget låg och körde GS, varpå jag var själv på slalomen. Så där kunde jag i lugn och ro ligga och nöta själv med två tränare och en service, proffsigt upplägg. Vi sa det igår, det kanske inte är det roligaste då det är roligare att ha någon lagkamrat att hänga på runt en träning, men det är jäkligt bra i alla fall. Efter gårdagens slalomträning så slöt jag samman med damlaget, som styrt ihop en grym parra set-up med startgrind. Så avsluta dagen där med lite parra träning.

Jag lovade att tipsa om några poddar från resan ner men glömde bort det lite men här kommer dom. Först lyssnade jag ett gäng avsnitt av framgångspodden, där några avsnitt stod ut lite mer än andra, Mikael Arndt – Hur man sätter mål. Ganska extremt driven, lite väl säljig för min del, men mycket bra där i också och jag känner igen mig hur jag själv jobbar i vissa delar och nog kan göra dom ännu tydligare. Sedan Johannes Hansen – Mental Rådgivning, Från Husby till superentreprenör Shervin Razani, Azita Shariati- Från krig i Iran till Sveriges mäktigaste kvinna.

Med 195mil så hann jag även med en hel del mer avsnitt, jag gillar även podden Tyngre träningssanck, delar av den, jag tycker dom ibland blir lite väl nördiga, varierar vilken gäst som är med och ämne.

Så hoppas ni får en skön Söndag. Jag ska typ max ta mig ner käka lunch, dricka lite kaffe, stretcha lite i eftermiddag, annars ryggläge på sängen.

En bild av Klas Rockberg, som jobbar som filmare på förbundet och följt med oss några dagar här.

Gårdagens morgonljus på toppen. Som ni ser inte allt för mkt snö på toppen.

Kolla vem jag hitta ner i liftkön. Ante Kostelić till höger. Han dök upp med en ny kille som har verkar coacha nu när barnen har slutat. Kul att se att han fortsatt kör på.

Frida i grinden

För att få grinden att funka så behövs en lite generator, så lite slit att släppa med den upp på glaciären.

Och Frida ur grinden

Medan resten av gänget spanar in åkningen.

Mina Redsters på väg ner igår.


Igår innan vädret drog in

Där det framåt eftermiddagen drog igen rätt bra och börja regna. Jag gillar planen här i Saas Fee, sjukt mkt möjligheter och mkt liv under eftermiddagarna.

Vaknade upp till detta. Så rätt skönt med en extra kaffe och längre frukost.