Roligare träning

Lite mer sällskap och roligare träning idag, då vi var hela gänget samlade på dagens träning. Haha, jag körde i och för sig med tjejerna innan vilodagen på parran, men slalomen var helt själv då gubbarna gnuggat lite mer GS. Jag har släppt GS:n lite detta läger av en anledning, kan ta det en annan dag kanske, men jag ska kanske ut och trycka WC backen här sista dagen. Så då blir det att jag öppna och stänger lägret med GS.

Vilodagen igår var för övrigt riktigt skön. hängde i solen ute på terrassen en hel del och njöt av lugnet. Ändå så pass varmt att man kunde köra lite bar uber och sola, skönt ju, är ju ändå Oktober.


Som sagt rätt fint och skönt i solen på balkongen.

haha, dålig bild men lite beskrivande hur mina mornar ser ut. Hela veckan kl på 05.05, 10min cykel och sedan lite annan uppvärming innan frukost. Kör nere i skidrummet, där vi har gymmet och det är bäcksvart och ganska kallt den tiden. Känns lite hard core.

Redo att gå bort mot liften. Idag fick vi faktiskt 30 min till på morgonen då dom flytta öppning från 06.55 till 07.25, bonus med lite extra sömn.

Till en början, lite sol och lite moln

Innan molnen drog in och bjöd på rätt grått väder under större delen av passet.

Andre och Matts där bakom. Vad tycker ni om dräkten förresten, jag är lite tvek på den, även om jag stunder tycker den är rätt cool. lite besviken att jag inte fått min nya ännu, så jag kan åka med den. Man vill ju ha nya grejerna ju.

Gustav surrar med Marko, service

Krille ser ändå rätt nöjd ut.

Fikastund, Nocco och bar för att orka dom sista åken.

Slalom Matts, nya smeknamnet efter dagen då han prestera riktigt fin åkning.

Kaffe och passet som gör att man får gå förbi huvudkön på morgonen. Det ska vara en WC- kö, men är så sjukt mkt folk där som är så långt ifrån WC, så är nog mer arbetsnamnet dom tagit. Vilket fall skönt att ha lite prio, för steget ner till vanliga kön är rätt kaosig.