Fiaskodag

Idag vart det en riktigt fiaskodag. Normala fall när vädret ser ut som det gjorde idag i Saas Fee, så brukar dom inte öppna. Vilket är lite skönt, man slipper åka i riktigt skitväder… Jag tror dock dom under hösten haft lite väl många dåliga dagar så dom pressa lite extra idag.

Så möttes av en blandning av snö, regn och dimma. Efter två besiktningsåk så insåg vi även att underlaget inte riktigt höll måttet, lite benbrytarföre, så låg och hängde en inställt i luften… Dock så hann vi inte komma till start för att ta beslutet innan liften fick elfel och strandade oss längst nere i botten i typ en timme. Att det regna gjorde det inte skönare. Efter den timmen blev det ganska enkelt beslut, vi bröt träningen efter man var dyngsur, ganska kall. Så som ni hör, inte mkt uträttat men ändå drygt 4,5 h innan man var tillbaka på hotellet fårn när vi lämna i morse. Allt tar lite tid ändå.

Så nytt försök imorgon.

Dimma låg mystiskt över byn

Helmut trotsar vädret och på väg upp med tidtagning.

Och Anton på väg upp med andra tidtagningen. Vi visste det skulle vara mjukt så tränarna hade lagt jobbet och skickat upp två banor på oss 6 åkare. För att sprida ut oss.

Matts står och väntar på att liften ska öppna

Efter dryga 45 min så var det någon som tappa det i alla fall. La sig ner och sov i en mindre skön ställning.

Tränarna, Anton och HP, var ändå rätt klädda med regnrock. Den saknade jag idag.

Till skut skullle dom börja köra upp oss med denna. tog väl typ 8-10 pers åt gången, så rätt kaos när alla ville komma med första. Efter 2 vändor och rätt långt ifrån att man skulle orka kriga till sig en plats så öppnade dock liften äntligen upp.