Avsluta på topp!

Idag hade jag fasen första riktiga sovmorgonen på ett bra tag, slagga till 09 och har sedan röjt upp massa prylar. Jag är framme i Engelberg, jag åkte hit efter åkningen igår. Det höll på att inte bli någon sovmorgon, kl 07 så började något vägarbete precis utanför balkong fönstret i sovrummet. Någon lirar stod och bila asfalt så det nästan skaka in till sängen… Blev först sjukt besviken men bestämde mig skita i det och försöka blunda och somna om. Vilket jag måste ha lyckats med i takt med att han flytta vidare.

Igår var i alla fall en riktigt fin träningsdag. Bästa på lägret skulle jag vilja säga. Vi drog upp med en extra tidig gondol igår morse för att inte behöva stressa med hemresa, alltså hinna till flyg osv. Jag hade ju ingen stress då jag bara hade 3 h över till Engelberg, egentligen kortare, 180km, men massa trafik och små vägar.

Skönt att vakna upp här. Måste få i mig något att äta nu. Ciao!

Ganska mörkt när man knata ut igår morse.

Men rätt så magiskt när bergen ser ut så här.

Ljuset blir sedan varmare och varmare.

Myhrer visar prov på proffsighet… Han sa själv att han börjat skriva på sina memoarer, men jag är ganska säker att han skrivet ner känslor/ resultat på testning han gör med material på träningar, så han kommer ihåg skidnummer osv…. Min serivce gör samma sak, skriver ner varje åk jag tar, , gör noteringar osv, vilket nog Myhrers också gör. Så som sagt proffsigt att göra själv också… Eller så släpper han sina tankar i butik snart. ”Saas Fee 4:e Okt, träningen går bra, men den där sjukt jobbiga Hargin är uppe med kameran i ansiktet igen. Kan han bara dra åt …..”

På väg hemåt och upp mot Furkapass

Rätt slitet hotell i botten av Furka


Mäktigt där uppe1


Känslan att va hemma och göra en riktigt fin kaffe igen. Jag har en del kaffepryalar, och igår plocka jag fram en clever coffee dripper första gången på typ 2 år, sånt gör att man får nytändning. Kul med variation.