Träning och häng!

Skulle precis dra ut, då jag kom på att jag glömt slänga upp detta inlägg till frukost som planen var. Så en liten snabbare version, ska ut och cykla lite. Sjukt fint väder, så vill få lite frisk luft och inte hänga på gymmet, så ska låna cykel av Oskar och tillsammans trampa en tur uppåt någonstans.

Igår var det dock gymmet som gällde, gnugga en del ben under förmiddagen och hängde sedan ut under eftermiddagen, gick och tog en fika på Ski Lodge och sa hej till gänget där, samt styrde lite saker för vintern, typ liftkort och så, det öppnar faktiskt upp här imorgon. Så måste ju upp och titta till och ta nåt åk. Har även en sak jag vill fota och dokumentera så här tidigt, glaciären. Är fascinerande och lite bra att se hur den ser ut innan all snö. Ni ska få se så kommer ni förstå vad jag menar imorn.

Som vanligt lite lek på plattform 9. Inåtrotation för att väcka liv i sätet lite extra.

En del i den uppbyggande uppvärmningen. Snabba utfall med bollen, relativt hög hastighet och nästan hoppa ut gör att bara dom 8kg blir lite jobbiga och känns i rumpan/baksidan.

Varierade en del utfall och här med 2z32 kg där jag försökte tryck max upp och även lätta från backen med ett hopp. Landningen och bromsfasen blir rätt tung efter det.

Lite luft i alla fall

Halllååååå va fint!!!

Häng på Lodgen och en kaffe. Kul att träffa gänget och höra lite spännande saker som händer i vinter.

Engelberg lite suddigt i mitten

Fick en rätt saftig leverans igår

Sen födelsedagspresent att sprätta upp detta. Ni år se någon dag vad som gömde sig i…. En del nya skidkläder och annat kul.

Gårdagens middag, en sallad med pumpa som bas. Sedan, bladspenat, broccoli, paprika, mango, avocado, rostade mandlar och fetaost. Väldigt gott!