Cykling uppför

När jag var ute och vandra och foto härom dagen här i Engelberg så kände jag verkligen mer sug efter att vara ute i den miljön. Eller så här, jag kände suget att träna mer ute nu när det är så fint ute, lämna gymmet där jag oftast är, bryta av och få lite variation och ny energi. Även ett allmänt sug efter mer cykling, jag cyklade sjukt mycket mer förr om åren, framför allt landsvägscykling. Nu sista tiden har det börjat suga lite i den tarmen igen, alltså, kitta med karbon från topp till tå och attackera bergen. Så kanske borde skaffa en cykel framåt nästa sommar igen.

Vilket fall, så igår såg jag till att låna en cykel av Oskar, kanske något tyngre variant en jag haft i drömmarna, men vi drog ut på en härlig runda uppför och efter en längre kaffepaus på toppen även en hyfsat fin tur nedför. Jag är dock sjukt passiv på trailsen nedför, jag har det inte riktigt där. Här i byn är det ju betydligt bättre med en bra MTB jämför med en landsvägshoj, så du just kan cykla både upp och ner, i och utanför vägarna. Finns ju mer möjligheter då.

Igår var det en rätt så lugn tur uppför, även om jag hamna lite i en tävling med en kille som cykla om oss halvvägs upp. Kunde liksom inte låta honom cykla om, så blev tvungen att ta rygg och sedan strax innan toppen cykla om honom. Haha, är ju rätt kul, för jag kunde ju se på honom att även han såg tävlingsmomentet, även om man inte riktigt vill visa det.

Så igår på en heldämpad mtb cykel som är relativt tung, så trampa vi nog upp sträckan på 9,5km och 650fhm på ungefär 55-60min. Det var mer mys än tävling. Det gjorde dock att jag blev tvungen att gå tillbaka i bloggen, och jag hittade faktiskt detta från 2011. Samma sträcka, men med mer karbon och cykeltrysch, då jag satte ett PB jag inte tror jag testat efter det. Är jäklig kul med bloggen när man kan hitta såna här saker.

Om det var grönt, sol och cykling igår, så är det något annat som gäller idag. Ska upp med skidor till glaciären idag, mest för att komma upp och hänga, mitt sug efter glaciäråkning är inte superhögt efter ett antal dagar där i år. Men suget efter Titlis är rätt stort.

Glömde kameran igår, vilket inte händer varje dag, så fick bli Iphonebilder. Får lite ångest över den kvaliten.