En till dag nerför

Min Söndag blev full av cykling också. Fick ju lite blodad tand och drog upp för ytterliggare en dag av lite downhill cykling, var faktiskt sista dagen liften och just dom bästa slingorna hade öppet igår. När jag kom och började rulla igång igår, så kan man lugnt säga att det kändes i kroppen från föregående dag, vilket byggdes på till igår kväll. Sjukt trött i hela kroppen, är ju rätt långa åk, sedan skakar det en hel del, och jag spänner mig garanterat lite onödigt. Vilket fall sjukt kul! Hade kunnat rulla hela dagen igår, men tog mitt sunda förnuft att ge mig när jag började känna mig allt för trött.

Jag ska erkänna en sak. Jag har alltid försökt hålla mig borta från cykling nerför då jag vet att det är ganska hög risk, men när jag testa härom dagen så mindes jag direkt hur kul jag tyckte det var senast jag testa uppe i Åre, och jag brukar ju faktiskt alltid göra sånt jag tycker är kul och inte tänka för mkt på annat, dock alltid med en viss tanke bakom det hela. Så därför bestämde jag mig för att, ”ähh, nu kör vi”.

Min grundplan var att jag skulle dragit igår på läger, men jag ligger och väntar lite, är ”on hold”. Men nu ser det ut att bära iväg imorgon, så en sista dag hemma nu. Dricker kaffe och funderar lite på vad jag ska göra. Hmm, får se lite vad det blir.

På väg upp första åker och lite taggad inför dagen

Oskar gör sig redo på toppen. Är ju Oskars cykel jag lånat, en av hans 3, men jag fick av någon konstig anledning inte låna den bästa, den skulle han ha själv…Jaja, snällt ändå.


På väg ner i dalen så hitta jag detta ställe att fota på, rätt skönt ljus precis innan Oskar går in i skuggan

Men även från detta håll, med motljuset och solen bryter in över berget.


En sen lunch nere på byn. Efter Ski Lodge, är ju Cafe Spannort INN det ställe jag hänger mest på. Eller snarare så här, det är på något av dom två ställena ni hittar mig på utöver, gymmet och berget. Enkelt;)