Shadows

Idag är det äntligen dags att rulla iväg på läger igen, jag är faktiskt riktigt sugen. Ett litet längre uppehåll kan vara ett bra recept denna period, att man bygger på ett större pepp och verkligen vill iväg. Jag är ju alltid sugen, men det finns ju olika nivåer av det och det kan man ju ta vara på. Nu vill ju Hargin verkligen ur startblocken, efter att blivit hållen lite väl länge. Så nu kommer det gå snabbt kan jag lova;)

Ska iväg gå på gymmet nu, köra ett kort benpass och bygga lite tryck så jag är redo för lite hårt underlag imorgon. Sedan packa, äta lunch, kanske njuta av en kaffe i solen och sedan rulla senare i eftermiddag. Jag ska bort mot St Moritz, eller snarare exakt dit, men träna i närheten. Jag åker dit själv med en tränare och Rudi och ska köra med Schweiziska laget. Dp resten av svenska gänget börjar fokusera mot Sölden så styr jag vidare mot Levi. Så jag har fått möjligheten att få hänga med Schweisiska laget och köra slalom med dom för att ha några att matcha med. Är även ett träningsområde inte så många andra nationer brukar få tillgång till, så jag är glad att jag får komma dit och att dom släpper in mig. Jag är ju dock halvschweizare, så kanske är därför;)

Igår var jag uppe och körde lite pist på mina friåkningslagg, inte träning utan mer lite skoj. Blir ju mer att man ”sladdar” runt på friåkningslaggen. Igår var det dock värre än vanligt, då jag hade rätt stora problem med greppet och redan efter första åket stod jag och undersökte skidorna nere vid liften, trodde typ stålkanten var lös, men hitta inget. Sedan under det som blev sista åket, så klev jag ur ena skidan och kraschade när jag låg och cruisa, lite oskönt och överraskande, så jag gled på mage en längre bit. Inte ofta jag kraschar ska jag säga. Vilket fall, efter det så hitta jag anledningen, båda mina bakbindningar var helt lösa och på väg av. Av någon konstig anledning hade främre delen på bägge helt släppt och skruvarna gått upp.

Det bästa är att jag inte monterat själv så kan helt skylla ifrån mig till den som gjort det. Inga namn nämnd… Säkert glömt lim vid monteringen. Vilket fall, lite läskigt, har kört betydligt hårdare på dom än igår, så är glad att dom släppte just där i pisten och inte när jag låg mach 3 ner i Steinberg. Så det var alltså inte så konstigt att jag saknade lite grepp igår…

En bättre och mysig morgon. Gröt med lite god topping!

Nere och letar rätt prylar nere i förrådet.

Mina Vantage 100 som faktiskt brukar kunna leverera riktigt bra i pisten, hade som sagt inte samma känsla igår.

Lekte runt lite med drönaren och skuggorna som föll snygg över backen under första åken. Det bästa är att jag tagit den själv, bra jobbat va??;)

Drönarselfie

Haha, kolla på detta, och för att vara tydlig monteringsstrul och inte fel på materialet… Eller bara att jag kört sjukt hårt under våren på dessa, hyfsat tryyyyyysch att köra sönder alla skruvar typ.