St Moritz

Ganska skön med kort resdag, tror jag hade bara runt 26 mil, dock lite mindre vägar på slutet. Så ligger på ett hotel i St Moriz, lite snurrig efter en lite tyngre middag språkmässigt, grabbarna i Schweiziska laget kör ju både tyska och franska vid matbordet. Tyskan kan jag ju hänga med lite så länge inte franska ord flyger hit och dit och även hoppar fram och tillbaka med det. Nej men lite intressant också, hälften av grabbarna är ju från franska delen och några tyska, som tur var ingen från italienska delen. Men ett lag och även lite olika språk, där dock alla verkar hanterar det mesta.

Ska pack upp det sista, sedan sova, så jag är redo för lite träning imorgon.

Jag var ju som sagt på gymmet en sväng. En del stretch och rörlighet innan jag drog igång.


Här är en del av uppvärmning och uppbyggnad av passet jag körde, rätt lätt gummiband men med mycket fart och kontroll

Intressant att se hur höften jobbar.

Vidare med en del av uppvärmningen innan jag tryckte lite tyngre för benen

Dom har sämre med riktigt tunga hantlar så körde några tunga set utfall med stången istället. 120 kg, rätt skapligt på ett ben ändå… är ås ovan med böj, så hade dock typ inte klarat det på två. Men lite mer relevant och tydligare att jämföra för er, än när jag dansar runt med småvikter som inte ser så tunga ut, men med rätt rörelser och hastighet kan få minst lika tungt som detta.


I bilen på St Moritz


Julierpasset

Och framme.