Gästspelet över

Efter tre fina dagar i St Moritz och gästspel i Schweiziska laget så är jag faktiskt tillbaka i Engelberg. Helt perfekt och lagom med tre bra dagar och sedan ut för några dagars vila, dra på snö igen efter helgen. Dessa dagar som jag hade nu kan ha varit säsongens bästa, där jag hade mest kvalite och fick ut mest. Kände hur jag utvecklades, sparka bort några frågetecken men också har några kvar jag behöver reda ut. Så det är nästa veckas mission. Nu helg och lite lugn och ro. Jag känner i kroppen att jag kört tre dagar på is och hårt underlag. slängde upp min nya fartdräkt också, där jag tyvärr bara fått en GS dräkt än så länge, men jag var så sugen att köra nya grejer så körde med den. Så åkte på en hel del tjuvsmällar över knäna när jag inte hade skydd, så idag vakna jag upp blå och svullen… Så kanske inte mer av det framåt… Eller bara se till att få rätt dräkt snart. Kände mig snygg i nya dräkten i alla fall, haha.

Alltså senaste tiden väder, måste nämna det igen. Igår satt jag på 3000m höjd, slutet av Oktober och kunde byta om ute, och nästan känna hur morognsolen stekte. Speciellt och nog rätt stor kontrast till hur det kommer kännas i Kåbdalis när vi kommer dit om någon vecka.


Var ändå så pass att dom kunde producera snö på toppen.