Schnalstal

Jäkligt kort inlägg, är vid världens ände där det varken typ finns nät på hotellet eller på mobilen… Men en jäkla massa längdåkare däremot. Kom just till Schnalstal där det för mig väntar tre dagar med slalom. Är åter igen tillsammans med Myhrer och Olsson här, så kul att nästan vara hela svenska gänget är samlade igen. Men mer om detta imorgon.

Vilket fall, som jag skrev, verkar vara ett riktigt längdmecka här. Dom är överallt. I klättringen uppåt med bilen, ganska smal och fin väg alpväg uppåt i bergen, så höll jag med viss överdrift på att plocka ett antal längdåkare på rullskidor som tydligen tyckte det var en smart idé att typ använda hela vägen för sin träning. Men när jag insåg det hela så sänkte jag farten och tog kurvorna med lite mer ro. Jag svor dock lite bakom ratten, var ju hungrig och ville fram, haha;)

Idag var det ny väg genom Schweiska bergsmassiven genom Flüelapasset, riktigt fint, blev tvungen att stanna på toppen och njut av utsikt och smälla av lite bilder. Det var fint, men också helt sjukt kallt i T-shirt, det blåste typ storm där uppe.