Dag två Senales

Dag två med träning avklarad här I Senales. jag har en till träningsdag imorgon innan jag dra hem igen. Andre och Matts som ska mot Sölden drog vidare efter dagen åkning, jag kan meddela att dom ser rätt redo ut. Rätt la jag in bara för att gardera mig lite, och inte sätt för stor press på dom;) Jag kommer som sagt inte till start där, utan kör som vanligt premiären med slalom i Levi… Jag får dock en hel del hejarop och meddelanden i sociala medier, ses i Sölden, kör hårt, fan va kul att det dra igång osv. Snällt, och jag håller med om att det är jäkligt kul att det dra igång. Men med mig får ni hålla till godo några veckor till, haha.

Jag skrev med en polare idag och beskrev dagen så här… Jo men det är fint, allt är bra, åkmässigt är jag dock nere i källaren och vänder. Haha lite drastiskt, men vi har väldigt svårt och oskönt och jag tror 80% av dom som träna slalom idag skulle kunna skriva under på att känslan inte riktigt är som man vill. Sedan är det lite så ibland, man har dagar där det inte går som man vill, ibland kommer dom också på rad. Då gäller det att hålla huvudet kallt, och med kraft studsa hårt nere i källargolvet och försöka ta sig upp igen. Det var det som var planen idag men som tyvärr skötts upp till imorgon då jag inte riktigt lyckades, så nya tag igen imorgon.

Så nu är jag själv här med Italienska laget. Kommer ju bli ett språkgeni om jag fortsätter så här… Eller i alla fall ha möjligheten att bli det om jag vill. Idag gick dock ett ord varmt i stora delar av backen, ett ord jag redan kunde och inte hör hemma här. Men det hördes i frustration på många håll i både slalom och GS:n, lite kul ändå.

Dags att sova, tidigt imorgon.

Träningsbacken som skjuter på rätt bra

Andre i en stilstudie eller sekvens ner i branten


Lägg märket till ”snön” till höger, rena rama hockeyrinken ner ju.

Team Head, redo för Sölden

Gondolen ner mot byn är rätt svettig, typ säker 1000fallhöjd rakt upp nästan. Kittlar lite i magen när man gungar till vid toppen.