Hem packa om och iväg igen

Det blev tyvärr ingen träning igår i Senales, vinden ställde till det och gjorde att gondolen upp aldrig kunde öppna upp… Så blev till att hoppa i bilen och rulla hemåt. Väl hemma var det bara se till att packa upp, tvätta och packa om, och nu sitter jag på Zurich flygplats. Ska upp mot Stockholm, vi har pressträff på måndag med Vattenfall vår huvudpartner och sedan efter det väntar åkning i Kåbdalis. Så jag passar på att flyga upp en en dag tidigare, fotboll och sista hemmamatchen imorgon ju;)

Jag hann med ett gympass hemma igår. Skönt att stöka av ett benpass, då kan jag vila idag på resdag och även imorgon Söndag tror jag.

Igår, var bara att packa väskorna och kasta sig i bilen.

Mkt snack om höstfärger på slutet, men spana in dessa två bilder.

Ok, rätt cool.

Gårdagens lunch, Blev så sjukt sugen på kebeb så höll mig hela vägen till Stans/Engelberg och tryckte en rackare här. Klassika stället. Om man inte vet om hur bra den är så skulle man inte stanna här va, ser inte så mysigt ut;)

På gymmet. Ett pass som tog emot, efter tidig morgon, väntan och hyfsat lång resa. Men så sjukt skönt när det vaer gjort, som vanligt, är ju alltid så.


Till middag/ efterrätt var jag på affären så sjukt sugen på glass… Men efter dagens kebab så kändes jag. ”ge dig för fan nu hagge”, lite karaktär. Så drog ihop denna istället, ett försöka till en nyttig efterrätt som tillfredställde mig hyfsat ändå. Bara, banan, dadlar, avocado, hallon och kakako, som jag mixa, ställde in i frysen litet tag för att få den lite sval. Sedan toppat med lite mango och kiwi. Inte glass, men…

God morgon!