Pressträff

Är ju i Stockholm, igår hade vi mediaupptakt/pressträff ute på vattenfalls huvudkontor. Ganska rolig eftermiddag med en hel del frågor och en hel del likadana frågor. ”Hur känns det inför premiären”, ”hur känner du inför OS”, ”blir det medalj” osv. Men kändes som jag fick hur mig relativt vettiga svar. Annars försöker jag passa på att ta igen lite saker man missat när man inte är i stan på ett tag, träffa vänner, ta lite möten och dra av andra grejer, men också göra mig redo för Kåbdalis, börja trimma in huvudet och göra sig redo för race, för det närmar sig ju faktiskt nu.

Kom just från gymmet där jag mötte upp med Andreas och körde lite skön aktivering för kroppen och benen. Skönt att hinna tjama och möta upp honom lite snabbt mellan NHL-resor och utbildningar som han har fullt upp med denna period.

Måste springa nu för att hinna plocka en smoothie eller nåt innan jag ska iväg på möte. Kommer gå slut på energi annars.