Kicka igång igen

Ok då är vi på det igen. Sitter uppe i Kåbdalis, kom hit för några timmar sedan, nu är det läge att kicka igång och göra sig redo inför nästa helg. Har varit skönt att ha några dagar i Stockholm, hade rätt lugnt och skönt, vila upp mig… Så nu är jag redo!

Kom upp hit och möttes av lite plusgrader, trodde det skulle vara kallare, känns ju som det nästan varit minus i Stockholm. Backen ser dock hyfsat redo och klar ut. Inte balkad tyvärr, var för varmt ikväll då det skulle göras. Lite konstigt att inga tränare eller gemensam insats gjorts någon dag tidigare, för vi har ändå Sverige, dam och herr, Norge, Italien, Schweiz och Österrike på plats här. Så med lite planering och gemensam hjälp mellan nationerna borde det gått att fixa… Man vill ju ha dukat bord och redo när man kommer, haha…


Hittat ett nytt favoritställe i stan, av 5 dagar så åt jag nog lunch 4 av dom här. Gast, gamla matdistriktet bjuder på grym lunch och än så länge även lugnt och skönt… vilket det nog inte kommer vara så länge till. Men ni borde testa.

Arlanda express och vidare norrut