Fint men lite mjukt

Är ju lite mysigt ändå att vara i Sverige och åka. Man älskar ju enkelheten som är här, drar på sig pjäxor och utrustning i stugan och går 75m innan man står vid liften. Lite skillnad mot glaciärer och slitet som krävs där för att nå snön. Är ju rätt lätt efter idag att säga att det är mysigt, idag var ju en sån där propaganda dag, när solen skiner och det inte ser mkt bättre ut här uppe.

Tyvärr så ser allt lite bättre ut än själva träningen var idag. För oss var det på tok för mjukt och vi hade svårt att få ut en bra träning, eller rättare sagt, blev typ inget att ha mer än att få röra sig lite på snön. Tråkigt, dagarna känns rätt viktiga nu inför premiären. Tränarna är ute och balkar nu, så vi får hålla tummarna att dom minusgrader som väntas under natten är tillräckliga, annars sitter vi lite i skiten.

Haha denna bild är rätt rolig. Landa i Luleå igår och rulla mot Kåbdalis, i förhoppning att hitta en lunch på vägen. Stanna till slut till i Älsvbyn, där vi snurra runt och leta lunch, vi var lite sena så det ända vettiga i form av hotellet hade stängt. Så vi hamna på Sibylla, en klassiker. Men det som slog mig mest är ju att annars inte är så lätt att hitta vettiga lunchställen, 95% är ju pizzerior och nån grill. Vi skoja om det, det är ju inte så många blogg kompatibla salladsställen.

Ni ser ju själva, en bättre morgon

Rudi ser ut att trivas


Den här bryggaren går varm i stugan under veckan. Skäms ju lite att köra Löfbergs kaffe, men har ju en värmlänning i from av Matts i stugan, så får väl stötta FBK lite.