MM Rapaport Hargin reflektor

Jag skulle vilja dela en sak. Idag lanserade vi i stiftelsen MM tillsammans med Recco en bra grej som jag är lite glad för. Vi har starta ett samarbete med Recco där vi tagit fram deras reflektor med vårt namn och #Inspirelikematilda på. I ett gemensamt mål att göra fler sökbara. Jag hoppas ni vill stötta oss och köpa en reflektor. Spana in filmen längre ner, här är även ett citat från mig där jag beskriver det kort.

”I vårt arbete för att öka säkerheten bland människor som vistas på berget har Stiftelsen MM Rapaport Hargin valt att inleda ett samarbeta med RECCO för att ta fram denna produkt. Reflektorn gör dig sökbar för professionell räddning om olyckad är framme. Det ena utesluter inte det andra. För mig är reflektorn ett komplement till transceivern, för när du hamnar i en lavin vill du bli hittad så snabbt som möjligt. Det kan vara så att det ena krånglar och då kan det andra hjälpa dig, säger Mattias Hargin och konstaterar att den som har både RECCO-reflektor och transceiver är maximalt sökbar och kan hittas snabbare. Genom att köpa en MM Rapaport Hargin reflektor och fästa den på hjälm eller pjäxa gör du dig sökbar och donerar samtidigt en slant till stiftelsen. Detta kommer möjliggöra fler projekt inom säkerhet för oss i framtiden!”

Ni kanske uppmärksammat det, så har jag haft den på hjälmen ett lite tag. Jag tycker den gör sig fint och är härlig med sitt #inspirelikematilda.

MM Rapaport Hargin Foundation in partnership with Recco 2017/English subtitle from RECCO AB on Vimeo.