Nysnö och mer tryck

Jag är faktiskt lite seg idag igen när jag ska sätta mig och skriva, men idag har jag rätt bra anledning, Discovery med Anja Pärsson och ett kamerateam har följt mig från 06.30 till middag, filmat och intervjuat under hela dagen. Dom ska följa med någon gång inför OS och det kommer väl visas lagom tills dess. Är ju lite kul att det är Anja som är med och intervjuar, hon har ju stenkoll på slalom måste man ju säga, vilket gör det lite lättare och gör att dom borde hitta bra vinklar. Men man blir ju trött av en dag med kameror runt om dig också.

Idag hade vi en fin dag. Första dagen på ett tag nu där jag var rätt nöjd med åkningen, ett stort steg åt rätt håll och lite mer tryck i det, så bara gnugga vidare på det.

Hade kommit 10cm nysnö till idag, så var lite så där extra fint och vintrigt


Tränarna fick ju dock jobba för att få ut all snö, men det blev riktigt bra i slutändan.


Passera tjejerna start på vägen ner, här Anna och Emelie på väg ur start.

Haha sorry Anja för flairen, den skulle ju ligga där lite snyggt men täcker istället ansiktet helt.


Dagens fys, på med skridskorna, skotta isen och spela liten lätt match.

Ganska härligt med denna solnedgång ändå. isen var dock ingen höjdare, man fastna rätt lätt, så fick ta det lite lugnt. Jag tog en stark defensiv roll, såg till att vi höll lagom tätt bakåt, dom som är bättre på rören fick jobba uppåt och göra målen. Blev en 14-3 seger typ, så rätt trygg.