Formen närmar sig

Nu levererar Kåbdalis som det brukar, hårt, kallt och lite fina vyer. Senaste två dagarna har varit bra pass för mig, börjar sakta men säkert röra mig åt det håll jag vill. Idag var faktiskt rätt bra… Om jag ska vara ärlig, ni har nog kunnat läsa det mellan raderna men jag har inte varit i toppform på slutet, både i Saas Fee, Diaviolezza och Senales så tycker jag inte det sett ut som jag vill. Det har stört mig rätt mkt och gör att man funderar betydligt mer, ligger och grubblar på vad fa….n man ska ändra eller göra. Alltså det har inte varit SÅ illa, tränarna har ändå gillat vad dom sett stundtals, men jag själv känner att jag åkt som jag vill. Så då är det skönt att börja röra sig åt rätt håll… För det är ju race på Söndag liksom. Men jag känner ingen större stress heller, jag gillar Levi som backe, brukar åka bra där och på ett sätt känner jag att det är lite bra att jag inte är i tokform nu, har ibland varit det nu och sedan har det dalat i December och tillbaka i Januari. Nu kanske det är skjutet litet in mot Val-d’Isère, Madonna och slalommånaden, med den största toppen OS i Februari.

Jaja, imorgon kliver vi ytterligare ett steg åt rätt håll, sedan går jag två dagar vila för att få lite fräscha ben in mot helgen. Känns rätt bra att rulla mot Levi snart, längtar till att stå på start igen.

Matts powerslidar genom parrabanan. Jag körde slalom och avsluta med något åk parra efter träningen.

Mitt gäng idag. Alla i vårt gäng tog vila, jag kände jag behövde mer åk i benen så körde på med Italienska laget där jag låg betydligt bättre till jämfört med i Senales senast.

Atomic Racing, för mig är det här ju Ferrari inom skidåkning…


Andre och Matts på väg mot lunchen, med rätt bestämda steg

Matts på väg hem med en ganska go take away kopp i eftermiddagsolen och rätt krispig luft.

Det här är ju rätt kul… Mitt rum i stugan där man får klämma in sig i en våningsäng, finns ju rum och sängar jag sover bättre i, men rätt mysigt ändå även om man knappt får plats där nere.