Vinnarupplägg!!??

Sitter i stugan, packar och gör mig redo för att rulla upp mot Levi efter lunch. Ute är det idag riktig Levidimma, så där kallt, rått och fuktig dimma som ligger tätt över berget, är ju ofta så bort i Levi. Så lite skönt att vila idag, eller så är det idag man skulle åkt för att fått rätt känsla… Nja jag spar nog på det till Levi.

Jag har ju kört 5 dagar på raken här, så nu bestämde jag för att ta två dagars vila, torsdag, fredag, för att sedan köra på i Levi lördag dagen innan race. Vinnarupplägg, helt klart;)


Till mitt höger genom köksfönsteret ser man bort mot liften, ser lite kallt ut.

Här är bilder från igår eftermiddag då dimman började dra in.


Och backen på kvällen, ljuset ser starkare ut än det är… Ser nästan ut som Schladming här.

Backen från halvvägs upp, som ni ser rätt fin terräng

Gillar detta, klockan kanske är 19.30, tränarna är ute och sätter, hasar och gör banan redo för imorgon och troligen måttligt roade att ha en drönare som följer dom… Hargin håller koll så dom sköter jobbet liksom, haha.

Husvagnscamping från luften.