Båt i November!

Något försenad som jag lägger upp detta inlägg. Jag vaknade igår tisdag och skulle dra upp detta, men möttes av att bloggen tillfälligt var nere, eller hade blivit hackad. Någon som lagt in skadliga koder så man via google och olika håll gjorde att man kom på helt andra håll. Sorry för den. Planen var ju att styra för eventet vi hade på kvällen så hade inte magiskt med tid för just detta, så ville typ köra en Zidane skalle ner i datorn eller typ kasta den genom fönstret… Paus, andas, två kaffe och jag sköt på problemet helt enkelt. Lagom till lunchen kunde jag smälla iväg lite mail och ta tag i det hela. Det hela slutade med att jag fick grym hjälpa av Loopia, webhotellet, som kanske gjorde mer en dom var tvungna att hjälpa till med, men dom såg till att allt var fixat till eftermiddagen. Tack och så skönt att kunna släppa det. Så nu hoppas vi det håller sig så.

Vilket fall, min måndag var betydligt bättre. När jag var i Levi så fick jag mail av båtklubben jag var med i somras, där det stod något i stil med, njut av sista dagarna på sjön och med en prognos över vädret i Stockholm kommande dagar. Jag blev chockad att båtarna fortsatt låg i men börja även tänka tanken, hinner jag det kanske när jag passerar. Så efter frukost i måndags och vädret stråla utanför, någon minus med klarblå himmel så kände jag, trotts att det var lite väl tajt, ”ähh, va fan jag drar ut”.

Så vid lunch hoppa jag in i en taxi ut till Djurgården med en lunchlåda, hoppa i båten, drog ut och cruisa typ en timme, för att sedan dra in igen och en taxi tillbaka mot stan. Lite lyxuplägg och bra sätt att fira pallen också.

Var verkligen magisk, jag önskar bara jag hade haft tid att bränna ännu längre ut.