#Popyourairbag

Sitter i en taxi ut mot Arlanda, två snabba men roliga dygn i Stockholm. Rätt trött efter gårdagen som var sjukt rolig på Alpingaraget, var där hela dagen och styrde inför eventet på kvällen. Där det senare kändes som det blev en väldigt lyckad och trevlig kväll enligt plan. Vi blev väl lite tagna av allt folk som kom och typ gjorde det samtidigt, kanske mer än räknat. Så innan vi hann ändra lite i strukturen så blev det lite lång vänta, men sedan lättade allt upp och vi fick bättre snurr… När vi packa ihop sent igår kväll, kändes det rätt skönt, roligt att ha genomfört det.

Grymt kul med alla som titta förbi, alla man hann hälsa på, men sedan väldigt tacksam för all hjälp Alpingaraget gett oss och gjorde att vi kunde genomdföra detta. Tack! Fick lite uppdaterad info nyss, från eventet, att totalt drogs över 100 lavinryggsäckar och 120 transcievers kontrollerades varav 50% var i behov av uppdatering.

Idag vaknade jag upp med känslan att jag kommer bli förkyld, ger det 50/50 att jag är det imorgon. Ska sova på flyget och sedan länge imorgon så ser vi vad som händer. Inte hela världen, men bidragande orsak att jag inte överpresterar idag. Lite seg!

Tack Anton Enerlöv, som gick runt och fota igår. Är alla hans bilder nedan.