Andas lite extra

Det är något särskilt ändå när jag kommer tillbaka till Engelberg, jag får ett större lugn och chansen att andas lite extra. Jag har tagit två extremt lugna dagar, för att inte bli förkyld som jag nämnde i föregående inlägg. Vet inte om jag lyckats men nu är det slut på vilan i alla fall. Imorgon tänkte jag dra upp för lite åkning, är rätt fina förhållanden, så kul att komma upp. Fick även en leverans med nya kläder precis, så sjukt peppad att testa dom också. Fredag kväll, och jag sitter vid datorn, tänkte nog kolla en serie, rätt skönt ändå.

Som ni ser på bilderna nedan, rätt vintrig och härlig känsla ner i byn. Även om det är svalare än Stockholm här nu, så är det i känslan inte alls lika kallt. Konstigt det där.

Sedan så släppte FIS en video och intervju igår som ni kan se här om ni vill. Den ligger på Facebook.


Lite halvnöjd med min nya mössa, som vi fick levererade i veckan. Är Sätila som hjälpt oss med dom, så svensk kvalite. Snart så finns dom i lager hos Alpingaraget webshop och butik, så jag skulle bli glad om ni gick in och la en order. Ganska bra julklapp om ni inte känner för att ha den själv;)


Var på gymmet 2h idag och körde nästan uteslutande rörlighet och stretch. Blev rätt stel efter racet och resa, och har inte riktigt fått tillbaka det efter det, känns som jag skulle vilja rassla till hela höften för att bli fri igen… Men trotts alla mina favoritövningar, så fick jag inte riktigt till det, så nya tag imorgon igen.


Rulla med extra vikt är något ni borde testa, så man får lite extra kraft att trycka ut saker. Inte bara gnugga på ytan… Och om ni tycker jag ser blek ut så stämmer det, jag är sjukt blek för tillfället och vintern har ju knappt börjat. Fan va skönt det vore med lite sol och surf, säg typ bara 5-6 dagar. Jag hade faktiskt tänkt dra nu, om det gick bra i Levi, sa jag till mig själv innan. Men även om det gick sjukt bra, så backa jag ur och tog tillbaka det. Kände några dagar hemma kunde göra susen… tråkigt men säkert klokt.