Steinberg igen

Söndag, vad har hänt idag då? Typ bananpankasfrukost, kaffe, träning, lunchhäng på byn och sedan lite klassiskt fix hemma för att göra sig redo att dra på läger igen. Rullar imorgon igen, men kan skriva mer om det då, vart jag ska, med vilka jag ska osv.

Igår var en rätt fin dag. Var uppe och körde lite på berget. Blev faktiskt till att testa på årets första Steinberg och få smaka på lite puder på riktigt för första gången i år. När jag var uppe i Sverige så kom det ju typ två stora dump med snö här nere, vilket gjort att det är rätt fin åkning och rätt bra bas nu. Jag åkte typ hela Steinberg utan att köra på någon sten och fortsatt mycket ospårat. Jag missa ju dock dom bästa dagarna det var ju tidigare i veckan när jag var i Stockholm. Vilket fall, härlig dag igår, och kul att va igång här för vintern. Körde bara två Steinberg, dryga 2500 fallhöjdsmeter totalt, men det satte sig faktiskt in benen lite. Kan känna det idag.


Jag nämnde det i förra inlägget, men jag fick en spännande leverans i Fredags.

Helly Hansen som drog över en laddning med nya skidkläder. Så rätt kul att packa upp, känna och testa på. Dette är grejer som kommer i butik till nästa vinter.

Lite snygg diskret camo

På väg uppåt igår

Och här här har ni kläderna i backen, snygg röd färg på jackan, tycker jag… Om det ser ut som jag har extremt långa stavar så håller jag med, men stämmer typ inte, eller. Måste ner och kolla på dom, tror dom är 125 typ. Fram med sågen kanske och kapa, ser nästan lite kul ut ju.

haha, denna har jag sålt in till många senaste veckan. Men är en rolig sak, jag gillar. Typ alla HH:s nya skidjackor har någon som heter Life Pocket. Kort och gott kan man säga att den här lilla sovsäcken typ är insydd i bröstfickan för att se till att hålla mobilen vid liv längre ute i kylan… Detta är ju inte bara för att jag ska kunna Instagrama mer och längre längre… utan är ju främst säkerhetsmässigt bra när man är ute på fjället och bergen och faktiskt kan vara i stort behov av mobil och några extra procent batteri. Så jag använder ”sovsäcken” i lite andra jackor och för kamera osv, bra grej.

Oskar och Linus, som var åksällskapet igår. Står och spanar och planerar nästa del av Steinberg.

Vinterlandskap och the darkside

Min Lördagkväll, inte så händelserik… Men rätt skön. Hade inbjudan att dra in på byn, men tyckte det var rätt skönt att bara få va hemma, stretcha framför datorn och lite serier.

Vakna upp till detta imorse, mer snö på väg in.


För min del blev det en tur till gymmet och lite träning

Detta är det jag fick med mig hem från gymmet. Smygtitt på min uppvärmning. på övervåningen kan det vara rätt kallt på gymmet, så innan man är varm är det rätt skönt att ha tröjan på.