Comosjön

Ligger på ett hotelrum i Madesimo, en liten Italiensk håla på gränsen upp mot Schweiz. Är en lite gömd puderhåla, där jag kört en del Europacup genom åren. Så har en del gamla minnen här ifrån. Hade typ 26 mil hit från Engelberg, det roliga är att det fågelvägen inte är mer än 8mil kanske, men vägen går allt annat än rakt kan man säga. Så med Heli hade jag kunnat flyg in rätt bekvämt och snabbt, vilket är skönt att veta och jag kan drömma mig bort till. Heli skulle dock säkert gå emot förbundets och vårt nya miljötänk, nu låg jag istället och körde eco driving längs småvägar. Nu skulle man kunna tro att jag är ironisk, men jag gjorde det faktiskt, mest för utsikten var så förbannat fin så satt mest och kolla på den, samt försökte hitta lägen att stanna och fota. Inte helt lätt på dom smala vägarna som slingrar sig längs Comosjön, men jag lyckades. Hängde säkert av en timme eller mer på att jag stanna och fota, rätt skönt ändå och satan va snyggt det var. Hade jag fått lägga mer tid hade jag kunnat få till så mkt sköna bilder. Tänker alltid när jag kör förbi bra foto spot-ställen, detta måste jag komma ihåg eller skriva ner, vilket jag aldrig gör, kommer ihåg hoppas jag dock.

Vilket fall, jag är i Madesimo själv med coach och service, ska köra 3 dagar med Italienska laget här, så det bli kul. Så ytterligare en middag ikväll med lite språkproblem för min del, satt och försökte hänga med i Italienska på ett långbord, fatta ändå lite, haha ärligt så kändes det som det.