Madesimo

Madesimo dag ett. Lite baksmälla efter racet känns det som ändå. Liksom intensiteten i åkningen på dagens träning var ju typ ljusår från Levi, sedan att stå helt själva i en backe i en Italiensk alpby, långt ifrån tävlingsscenen igen gör ju att man kan gäspa till lite. Men nu gäller det ju att sakta men säkert börja bygga mot Val d´isere, men det är ju först 10dec, så man kan ju trappa upp lite långsamt.

Jag har för övrigt inte vågat snacka så mycket fotboll här, det kom dock upp på middagen igår, men jag försökte inte strö extra salt i det såret utan mer ”skit vilken tur vi hade”… Ska vi byta ämne, haha;)

Madesimo har ju för övrigt inte öppnat upp för allmänheten ännu utan är en backe högt upp i systemet som enbart är öppet för Italienska laget. Så bra möjligheter.

Jag slås ju dock av tanken oftare nu när jag kör en del träning själv på olika håll. Jag drog ju från Engelberg hit, från ett Engelberg som hade typ 3ggr så mkt snö som här och faktiskt bättre pister. Hade ju varit så jäkla skönt att kunna träna där hemma. Jag måste ta tag i detta tror jag. Nästa höst då jäklar.


Ja, på vägen igår, stanna jag och köpte detta objektiv. Ett 24-240 som jag blev tipsad om. Har funderat länge på en 70-200 men detta kändes optimalt och sjukt smidigt för min del. Brukar dra mig för dessa allround gluggar, men fick tips att denna skulle vara bra trots allt. Det lilla jag testat så verkar den bra. Kostar även bara 8,000 mot dom 70-200 jag spanat som ligger på upp mot 20,000. Så smidigt och billigare, bra deal.