Lugnare tempo

Är lite bra träning för mig att hänga med Italienarna. Jag är typ typ känd för att alltid vara lite väl tidig, hänga på låset, vara rätt snabb i saker jag gör osv. Jag skulle ju vilja påstå att dom inte är riktigt exakt så som grupp här. Tempot är lite lugnare och rätt skönt. Jag vill ju inte komma in och ta för mig för mycket, så försöker anpassa mig. Om jag varit med vårt gäng och starttiden gått över, då hade jag ju klivit fram och kört, nu är det inte riktigt läge. Här känns det inte som en tid är en tid med precis samma innebörd, haha. En sak jag gillar också, det ser ut som alla njuter betydligt mer kring måltider. Här är ju maten en del i kulturen, så man ser att det är ett skönt häng kring middagsbordet och att det kretsar mer kring maten. Inte bara få i sig maten som det kan vara annars på läger, haha lite svårt att förklara men ni fattar nog lite vad jag menar.

Också lite kul när jag fråga dom om hur dom gilla maten uppe i Sverige och Norrland, deras min gav mig rätt tydligt svar, är helt enkelt bäst hemma i Italien vilket jag helt klart håller med om.

Nog om det. Här kommer lite bilder från dagen.


Träningsbacken, den längst till vänster i skuggan

Här är det vi bor, synd att det inte är denna backe som vi kör i, hade varit nära och fint. Alltså hotellet mitt i backen där i solen.


Ny träningsdräkt, yes, bästa som finns att sprätta upp en ny och fräsch dräkt.

Gillar denna gamla Landcruiser