Hemma och laddar om

Efter tre rätt så fina träningsdagar i Madesimo så bar det efter åkningen i torsdags hemåt åt Engelberg igen. Är här laddar om några dagar och drar på måndag åt andra hållet, då Val-d’Isère väntar. Tror vi får komma in och träna i racehanget med franska laget, vilket är grymt. Så jag hoppar vidare och får nya träningskompisar, haha lite roligt ändå.

Känns som det kan bli en rätt lugn helg i Engelberg, regnet öser ner ute och ser inte ut att spricka upp något riktigt förren först måndag, men då måste jag dra. Så kanske bra, men också lite tråkigt, men får se.

Nedan är lite coola bilder på vägen upp mot Madesimo, alltså den är ändå next level får man säga. Rätt tight och sjukt kurvig. Annars någon bild från en lättare promenad i solskenet igår och från dagens bensession när regnet öste ner utanför.