Puder och packa om

Packar… Igen… Och är på väg att rulla vidare idag, jag ska bort mot Val-d’Isère faktiskt och köra några dagar i racehanget. Ska bli väldigt bra att få till den träningen, är ju en sjukt utmanande backe, så förhoppningsvis kan man dra nytta av att få träna några dagar i den.

Jag fick en kommentar och fråga varför jag hoppar runt själv mellan olika lag, men den är ganska enkel. Eftersom jag är ensam om att bara köra slalom nu så hamnar jag perioder själv, just nu är Andre och Matts borta i USA och förbereder för Beaver Creek GS, Krille och Gustav är uppe och kör Europacup i Sverige/Norge. Detta gör att jag har tillgång till en tränare, vilket är lite svårt att bedriva egen träning, därför har vi samarbetat med andra nationer lite under senhösten nu när jag befunnit mig i denna sits. Saknar ju vårt gäng en del, är ju roligare, men jag får ju för andra delen ut sjukt fin träning och lite variation och inspiration med att köra med dom andra länderna. Haha nu tror jag det är Franska laget som väntar i dagarna.

Gårdagen då, förutom en mysig och skön Söndag så hann jag faktiskt med två fina åk i Laub. Hade kommit en del snö och det sprack upp, så kunde inte hålla mig. Ni ser på bilderna att det var rätt mysig snö.


Lördags kväll på Lodgen, mysigt när regnet slog om till snö.


Lite roligt event i Lördags. En shop här i byn, Go-IN höll ett liknande event som vi med MM på Alpingaraget förra veckan. Dom kallande det Pull The Trigger. Rolig grej var att alla drog samtidigt, vilket skapa lite kaos men rolig stämning. Det bästa med detta, många får känna på men hitta även väskor som har problem om blev tvungna att lämnas på service.


Oskar och Linus gårdagens åksällskap på toppen av Laub

Linus på väg ner och plöjer snö

Gillar denna på Linus

Followcam med Sony A9, man måste riska utrustningen för att få bilden. Blev lite skön känsla på ändå.

Tack för två fina åk

Min utsikt medan jag packar nu.