Val-d’Isère

Lite för trött egentligen för att skriva, fastna i massa youtube klipp och grejer senaste två timmarna, så jag skött upp detta lite väl länge. Har dock en ny favorit på Youtube, Peter Mckinnon, som har en Youtubekanal med allt kring, foto, video och sånt jag älskar. Han delar rätt mkt intressant, så in och kolla. Så är där jag spenderat senaste timmarna.

Jag är i alla fall i Val-d’Isère, haft första dagen med träning här idag. Visa sig att vi blev ett ganska bra gäng här för trä ing, Frankrike, Italien, Schweiz, lite Norge och en Svensk. Dagen bedrift är nog mest vinst i fotbollstennis, jag och Norge mot Schweiz, så viktigt. Annars lagom bra träning, svårt, studsigt och utmanande som vanligt här, men också rolig backe.

Gårdagens tabbe måste annars ha varit: Jag hoppade in i bilen, drog ner i dalen och skulle tanka nere i Stans, men väl där insåg jag att plånboken låg kvar hemma. Så fick vända tillbaka 20 min upp och tillbaka för att hämta och sedan göra ett nytt försök. 1h åt skogen på en redan relativt lång resa. Ändå skönt att jag kom på det så pass tidigt. Hade kunnat bli jobbigt annars alltså.

Gårdagen i Engekberg innan jag drog. Gick och tog en kaffe på byn innan jag hoppa i bilen. Alltså, inte så sjukt sugen att lämna när det såg ut så här.

Kaffe, sol och nysnö, rätt bra kombo.

Men som sagt dags att dra mot Frankrike och lite träning.