Hårt snöfall

Inte lika mysigt väder idag, då vi hade rätt hårt snöfall, men väldigt bra träning och grymt att få köra lite tuffa förhållanden också. Underlaget var fortsatt bra, så fick bort snö rätt lätt. Var dock ren överlevnad att ta sig ner från toppen ner till start. Då det utöver snöfallet, bjöds på 10 snökanoner som stod på max, som skapa fina högar med snö som bitvis var blöttsnö. Ganska osköna förhållanden med andra ord, motsatsen till manchester och solsken.

Kom just hem från gymmet, eller sporthallen där vi åter igen körde lite bollspel med hela gänget, Frankrike, Schweiz och Norge. Är rätt kul att det är så öppet och vänskapligt mellan lagen, bra sammanhållning, gör det ju desto roligare att vara ute på tour. Sedan på racedag är man ju inte vänner, men där mellan;)

Lite försenad start idag pga snön, så gänget satte sig här istället

Som sagt en del snö i luften

Just här var det inte en flinga i luften men beskriver nog lite hur liftturen kändes.


Min Schweiska NOCCO kollega Marc Rochat. Med en bib som ser ut så där får man fasen hamna på bloggen, haha.

Mitt sista åk där jag hasa backen för imorgon hann jag fota lite på vägen ner, här Seb Foss Solevåg.

Och här Jonny Nordbotten… Jag tänkte på en sak. Hos oss känns den pajkastningen mellan Norge och Sverige som längdåkningen bedriver och stundtals lever på väldigt långt borta… Jag gillar Norge och tycker alla deras åkare är väldigt härliga grabbar, men jag säger ju inte att jag inte vill slå dom, men ser ingen anledning att kasta skit på dom för rubriker.

Hmm en kille som valde fel klädsel från gymmet tror jag, -6 och hårt snöfall, inget väder för shorts med andra ord.