-15, sol och puder

Gissa vad jag gjort i helgen?? Jo men jag har faktist åkt skidor, skräll eller;) Det har varit fortsatt bra och super härlig helg. Sol -10/-15 minus på berget, så riktigt kyligt och vintrigt. Fick även besök av Henke Windstedt under några dagar, så jag Henke och Oskar har varit ute och kört, fotat och haft kul.

För mig är det ganska lagom, bränna nåt åk, sedan jobba lite foto, för att vila benen och kroppen lite, inte kräma ur 10,000 fallhöjdsmeter. Om jag ser till bilder jag fått så tror jag Oskar också måste fått en hel del fina bilder. Jag passar ju på när jag kör först att fota Henke också, så detta inlägg är väldigt mycket Henke. Det roliga är att jag tycker det nästan är roligare att fota än att bli fotad, kan nog ha sagt det förrut. Eller jag tycker det är kul när man kan va med och planera bilder med Oskar som vi sedan utför tillsammans, då får man lite båda delarna.

Söndagkväll och kolla herrarnas GS race från Beaver Creek nu, rätt så härligt. Gör att jag får upp peppet lite inför nästa helg också.

Lite kyligt och fin vind över topparna

Henke i en fin vänster ner i Laub

Jag och Henke ut på lite äventyr… Står och väntar på Oskar med kameran och använder faktiskt klippan lite som skydd, mot snö uppifrån då Laub är ganska stor åk där man inte vill stå så länge i mitten av åket när folk kommer ovanifrån.

Bussen på väg tillbaka.


Gillar denna, Oskar är snabbt ner med kameran och spana in resultatet

Varpå Henke sladdar in och spanar över axeln.

Ett av gårdagens sista åk, där jag och Henke fick ta oss en lite kortare hike. Solen är inte uppe särskilt länge över berget denna tid.

Sedan idag där vi var ute på lite äventyr igen och en kortare hike från liften för att hitta rätt ljus och snö.

Tog med drönare idag och flög lite. Är kul för jag böjar känna mig mer bekväm med den.

Jag och Henke planerar åket i samråd med Oskar, vart vi ska lägga svängarna osv för rätt ljus. Detta blev ett roligt åk, nästan en längre linje.