On tour again

Då är jag på väg bort mot Val d’Isère. Fan jag lär mig aldrig stava Val-d’Isère, med alla des tecken här och där, måste googla det varje gång jag ska skriva det så det ska blir rätt. Mindre viktigt kanske.

Vilket fall, på väg bort ditåt igen i alla fall, sitter faktiskt på tåget mot Geneve flygplats där jag möter upp med vår fysio som hämtar upp mig med bil. Rätt mysigt och skönt att typ sitta 4 h på tåg och hinna göra lite sånt du inte kan göra när du kör. Menar inte att jag alltid vill åka tåg, men ändå rätt nice.

Ska bli kul att möta upp svenska laget nu och vara tillbaka med Matts och Andre som just landa från USA, har saknat dom lite nu när man bränner runt själv.

Ok, har haft några magiska dagar hemma och är så sjukt tacksam över att hinna klämma in detta mellan ett annars relativt tight program. Nu ska jag försöka ta med mig den energin och glädjen ger mig och gå in i racemode igen. För på Söndag smäller det igen.

Några små iakttagelser, Hirscher ser ut att vara tillbaka, sjukt bra åkning i helgen, herrarnas GS såg riktigt tight ut i år, kommer bli intressanta race framåt, inte som slalom men ändå;) Sedan sjukt tråkigt det som hände Neureuther i USA, korsbandet och borta resten av säsongen, man ser hur snabbt det svänger.