Sainte-foy

Tillbak i träning igen och sakta men säkert göra sig redo inför Söndagens race… Eller det kommer troligen bli Lördagens race som det ser ut. Det kommer in rätt stora mängde snö under helgen, mest fredag, men annars visar prognosen sämre Lördag än Söndag. Så då vill dom helt enkelt byta dagar, för att ha högst sannolikhet att kunna genomföra båda Slalom och GS. Jag har sagt det tidigare så kanske inte behlver säga det igen, men jag är ju rätt tveksam till såna byten. Vi får ta skiten liksom. Jaja, så kan det kanske bli så inget att bry sig om. Race som race.

Idag låg vi och preppa i ett litet system 15-20 min här ifrån Sainte-Foy, vilket jag direkt såg att bra potential på bra friåkning när det kommer mer snö. Vi ska tillbaka dit imorgon igen.


Älskar stilen på alla hus här, samma bort I Sainte-foy, väldigt mycket nya fina chalet som låg i byn där.

Uppe och flög över racebacken ikväll, man kan se dom trycker på med vatten. Ser fint ut1