Racesöndag!

Jag höll nästan på att glömma av mig hör. Höll på att packa, göra redo allt inför imorgon och sedan slå på en serie som sista grej innan jag somna. Men jag skulle ju skriva något här också. Serien lockar, så något rätt så snabbt.

Söndag och dags för race igen imorgon. Val d’Isère och hyfsat annorlunda karaktär jämfört mot Levi. Levi är brant, men rätt så nice, Val d’Isère är brant och inte så nice. Haha, jo men är en rätt tuff, utmanande backe, men brukar bli roliga race. Men en hel del krig och mindre känsla då det ofta är väldigt isigt och den höga höjden gör att det blir väldigt aggressivt. Vilket man såg idag på GS:n att det studsa och skaka rejällt för vissa. Och m du slår av blir det ju nästan värre, så gäller våga trycka på ordentligt eller bara sätta krafterna rätt. Jaha, det låter ju som vanligt. vilket det är men kanske än mer viktigt här.

Det väntas puder imorn, alltså riktigt WC-slalomväder, men tror backen kommer hålla sig fortsatt isig, så är mer frågan om sikt.

Jag tycker det har känts ok på träning, rätt stabilt, trots svåra förhållanden. Dock har farten saknats lite om man jämför med dom jag kört med, likt inför Levi. Så är åter igen lite försiktigt med vad jag lovar, jag hoppas den dock dyker upp till race som den gjorde där. Handlar nog bara om att hitta lite mer intensitet och vilja.

Start 9.30, så jäkligt tidig morgon för oss, därför ett avsnitt och sedan sovdags. Håll tummarna