Alta Badia

Från Val d’Isère till Alta Badia, vi hade en skön stabil resa på 9.5h över hit i Måndags. Visst snöfall och lite jobbiga förhållanden men betydligt mindre smärtsamt än alla som drog på Söndagen från byn. Många som satt fast timtals i köer, så rätt nöjd jag tog beslutet att stanna och ta det lugnt.

Nu är det som sagt Alta Badia där jag kommer ligga i veckan och nötta lite träning. Är ju GS race söndag som jag inte kör, men rätt skönt att vara här och hänga med laget och få lite fin träning tillsammans. Är även nästan favorit-hotellet här, grym mat och personal, så man bara trivs och känner sig som hemma här.

Idag var en riktigt krispig dag, solsken och fint efter några dagars snöfall. Många fina vyer och bilder!kkas

Besiktning och fokus ser det ändå ut som. Foto: Klas Rockberg

Nöjd och mindre fokuserad efter passet. Foto: Klas Rockberg


Jag gillar denna. såg från hotellet en fins skogsglänta uppe i bergen och tänkte, där skulle man kunna ta en snygg puderbild. Så jag flög upp och kolla, lirka mig ner och in bland träden. Tog denna bild, som var dryga kilometern bort och typ 498 fallhöjdmeter upp. Och jag hade rätt, med en åkare hade den varit magisk.