Nöter på med träning

Jag nöter på med träning i Alta Badia och har haft rätt fina dagar. Rätt skönt att få litet större block med träning nu, göra sig redo för Madonna men också Januari då formen ska vara på topp… Ja till 98% i alla fall, sista två försöker vi spara till OS;)

Gran Risa, en av dom mest klassiska GS backarna ändå.


Gross, jag fortsätter köra en del med Italienarna, grabbarna fokuserar ju mest GS nu inför race. Tycker Gross är nyttig att se på, han har sjukt intensitet i åkningen och kör varje träning extremt bra.


Follow cam på Krille, ändå rätt skapliga vinklar.


Rudi ger laggen kärlek


Vårt gym, i anslutning till ”skidrummet”. Jag älskar känslan av garagegym

Eftermiddagskaffen, fina grejer och typ 1,20 euro. Är det typ 4 ggr så billigt jämfört med Schweiz och 10ggr så bra.