Vinst, Champagne och dubbelpunsh

Jag önskar att jag bytt dagar som jag ”jobba” i målet, igår satt man istället skönt framför TV:n och fick se gubbarna prestera toppåkning. Där Myhrer slutade 6a och Matts till slut gick och vann hela skiten… Ja, men man får skriva så när det är första vinsten. Matts och jag är ganska lika, extremt mycket jobb och slit bakom den där första vinsten, så glädjer mig mycket med Matts och även hela laget som nu har 3 pallplatser redan i år. Nu får vi fortsätta gnugga på i samma stil även framåt.

Jag var på träning idag igen och hade faktiskt oförskämt bra idag. Backen bakom hotellet är nu i perfekt skick, så där låg jag och körde helt själv med 4 tränare om min service. Så lugn och ro med mycket kvalite. Imorn är vi nog hela slalomgänget som ska köra Madonna samlade och kör sista passet här innan vi drar över till Madonna. Jag är redo för race igen.

Fick hjälp av Rudi att fota idag igen, han böjar trivas bättre och bättre med A9:an, så en del fina bilder nedan. Tack!


Först tryckte jag ner några åk slalom innan jag bytte över

Till lite parra


Lite jobb för tränarna efter ett åk. Efter detta var det lite en signal, nu plockar vi ner och är klara, eller snarare jag började hjälpa till att riva på vägen ner.