Vidare mot Madonna

Efter en dryg veckas ”semester” i Badia så är jag nu i Madonna di Campiglio. Eller semester, men har ju nästan känts så, fint hotell, bra mat och fin skidåkning. Började dock krypa lite i benen och känna mig rätt redo att dra vidare idag, så Madonna och race på fredag känns perfekt. För min del så blir det lugnt här imorgon.

Idag på träningen så drog jag av mina 3 åk, där jag försökte dra ur max, sedan kände jag mig rätt nöjd. Så här inför race så kör jag faktiskt inte särskilt mkt mer, känns lite slött men gäller ju behålla det sista tryschet tills racet. Men sedan som igår när jag även körde parallel så blev det 7 åk, men rätt ovanligt nu dagarna innan race. Vilket fall men efter jag var klar hade gubbarna ett åk till så tog kameran och hängde med sista åket, så fick lite härliga bilder.

Idag var för övrigt först träningen där typ hela vi svenska slalomgänget var samlade igen efter Levi. Har ju varit utspridda, på Europacup, GS race osv. Så lite skönt att vara hela gänget igen.


Ser rätt blåsigt ut, men tror mer jag tajma när det brände förbi en åkare som drog upp snö i motljuset.

3,2,1…

Myhrer

Gustav

Krille

En till på Krille, jag gillar den aggressiva ingången.

Redo för idag, Rudi på väg mot bilen igen

Tror hotellets tvättrum ligger precis bredvid garageinfarten, så lite effektfull rök spruta ut strax utanför.

Hallå där! Inte jag bakom ratten, men dom ville också mer bara säga hej, kolla körtkort och sedan låta oss åka vidare.