God Jul

Hoppas ni haft en härlig jul alla. Jag har haft några välbehövliga lugna dagar i Engelberg. Lite skidåkning på julafton och massa god mat. Skidåkning är för mig typ viktigaste traditionen, behövs mest bara få komma upp, ta något åk och va i den miljön. Har gjort det så länga jag minns och när jag inte stod på skidor, så var jag garanterat med familjen i backen ändå. Minns alla år i Ramundberget då hela familjen alltid hängde på låset på liften för att va först upp.

Jag firade dock i år inte med familjen, är alla utspridda och jag har rätt tight schema, så kände det bästa var att få komma hem, packa om och göra mig redo för Januari. Men egentligen var tanken att åka upp till Åre för träning och hänga med familj nu i mellandagarna, men lång story kort, Åre kunde inte garantera backen och träning, så blev ändrade planer i sista sekund. Så mest besviken att inte få julhänget, men så är det.

Nu blir det för mig istället att åka till Italien och köra med Italienarna två dagar innan jag flyger till Oslo.

Men tillbaka till Julen, den fira jag med vänner här i byn. På dagen var vi nog 15-20 vänner som åkte skidor, innan ett mindre gäng drog ner för julglögg hemma hos Lars och Lina, där jag även tillsammans med familjen Enander fick avnjuta julbord under kvällen. Sjukt bortskämd kom jag typ till dukat bord, men med kvällsrace den 22a kanske jag hade en bra anledning att jag inte hunnit styra så mkt. Tacksam i alla fall för det.

Lunch på julafton, vi valde Brunni aka solsidan i år.

Lars och Lina visar vägen hemåt ner till Julglöggen

Som dom själva med all rätt kallar det, homerun, dom bor där nere i kurvan, Magisk location.

Snöbar och nästan så där jobbigt varmt i solen;)


Glad att tomten hitta förbi även i år.

Emilia var efter mig nog den som var mest pirrig av besöket, rätt kul att se.