Fira 3 År

Pozza Di Fassa, kom hit igår efter en rätt så snöig resa och en del trafik sista biten, så landa nog på typ 7h bakom ratten. Dock sjukt glad man kör Quattro eller bra bil, för många som stod längs passet man åker över sista biten och pilla snökjedor. Själv kunde man bara sick sacka mellan bilarna och utan problem ta sig fram.

Var lite orolig för dagens förutsättningar, då det som sagt kommit 30-40 cm igår. Men med en bra bas under kunde vi (läs, tränarna) skotta fram en bra träning. Så i slutändan blev det dubbelpass, slalom, sedan lunch och en nap innan jag drog ut för en parra session där vi hade en skoter som körde runt oss. Alltså jag skojar inte, men på typ 1h 10min, från när jag lämna rummet tills jag la mig på sängen igen så hade jag med skoters hjälp bränt av 7 parraåk. Hyfsat tidseffektivt.

Annars till en annan rolig sak. Om ni skulle gissa hur länge NOCCO funnits vad skulle ni gissa på då??… Ja ni hade säkert inte gissat på 3 år va. Men det är svaret i alla fall, då dom nu firar 3 år. Jag är väldigt tacksam att fått varit med på stora delar av den resan, typ 2,5 år, och det stöd jag fått från NOCCO. För mig kändes det från början som en perfekt match, jag älskar driv, energi och snabba beslut, allt detta har vårt samarbete inneburit och kommer garanterat fortsätta så. Är även ett av få kontor, nog det ända, där jag kommit in och tänkt tanken när jag lämnat. Här skulle jag typ kunna tänka mig att jobba. Vilket fall, spännande resa som ska bli kul att fortsätta hänga med på.

Snö och trafik igår. När man har en timme kvar som typ blir 2h kvar, den är lite suck på.


Det är ändå rätt härligt, den här vintern har verkligen varit första riktiga vintern på flera år. Alltså jag menar vitt och massa snö. December är nog den snöigaste på länge.


En limiterad 3-års burk jag hoppas få lägga fingrarna på snart.