Gott Nytt År

Lite skönt att landa tidigare än dom flesta här i Oslo. Dom flesta håller på att checka in nu runt lunch, då har jag själv kört ett lättare pass på gymmet och känner mig redan på plats. Igår kväll var jag förbi arenan, vi bor ju typ 4min bort bara. Men jäklar va coolt det ser ut och kommer bli, jag blev sjukt taggad att se det.

Igår låg jag och satte ihop lite bildcollage för Instagram och satte ihop desto fler för här. Är jäkligt kul att sitta och scrolla igenom alla bilder, man inser hur mycket roligt man hunnit med och kommer på att man inte för stunden alltid hinner njuta till fullo. Så kanske är målet till 2018, göra några färre saker men njuta desto mer.

Gott Nytt År på er alla!!!

Som ni märker på bilderna så inspektera jag området från dom flesta håll. Här högst upp på läktaren vid toppen av landningen på backhoppningsbacken. NI ser ju rampen och backen vi kommer köra i från andra sidan och som går ner i grytan.

Från botten

Från helt andra sidan

Hollmenkollen med utsikt över stan. Eller jag tror city ligger mer vänster egentligen… Jag är annars rätt fascinerad av fastigheter och hus, och det lilla jag såg igår gjorde mig rätt exalterad här uppe. Sjukt mkt stora kåkar som ligger med någon minut från skidstadion och denna utsikt över staden.


Bild ett som summerar Hammarby och World Cup Stockholm, magisk kväll. Där jag med gråten i ögonen nog beskriver den rätt bra. De flesta bilder är från @Bildbyrån

VM ST Moritz, glädje och lite sorg. En Medalj och nära en annan medalj, men nu efteråt stolt och glad med det mästerskapet och känslan jag hade där och då.,, Och länga ned, pallplatsen nu i Levi. Skönt att vara tillbaka där även i slalomen. Samma här, foton @Bildbyrån

En liten del av det jag och Oskar Enander samlat ihop under året. Vilket får mig att inse att jag hunnit med en hel del puder och friåkning även under året. Glad att kunna kombinera detta vid sidan av alla tävlingar.

Årets surfresa, Bali. Ta mig bara tillbaka, det är så sjukt kul och härligt. Bränna runt på moppe och leta surf med grymma vänner.

En av sommarens grej för mig, alla timmar på båten. Jag funderade innan sommaren om jag skulle gå in med dom 45,000SEK det kostar att vara med i båt klubben, vilket gav mig tillgången till alla dessa härliga stunder. Glad jag gjorde det, för det är nog dom mest välinvesterade pengar jag lagt sedan jag köpte den föregående båten. Nu var det dock betydligt mindre peng och finare båt.

Lite dåligt beskrivande, men alla fina platser jag hinner se på ett år. Jag hade så många bilder, så fick ångest och kunde inte bestämma vilka jag skulle ta. Men här några.

Min golfsatsning, från Sthlm, Nya Zeeland och Monaco, haha blev så mycket golf så att jag i Augusti nog hade mer goldskador än andra skavanker. Årets mål, satsa mer på kvalite än kvantitet på rundor och få till en grym golfresa. Några tips vart man ska dra? Jag är lite sugen typ Sydafrika eller typ Scotland. Haha något som jag skrattar gott åt kring min satsning är vad som kommer ut nu i Januari, ni kommer nog se och förstå. Annars ska jag dela det här så fort jag kan. Sjukt kryptiskt, men jaja.