Zagreb Snow Queen Trophy

Denna vecka har vi ju tre race på en vecka, lite ovanligt men jäkligt kul att komma in i lite racetempo, slippa ha tid att tänka, utvärdera och mer bara på nästa igen. Var uppe och körde några träningsåk idag, medan tjejerna tävla under eftermiddagen. Det är lite mindre snö och vinter här, mer vårkänsla på allt då det var rätt så varmt där uppe. Tjejerna såg även ut att ha ganska mjukt på på sitt race. Så kan nog med stor sannolikhet vara så att vattenslangen och salt åker fram för första gången på ett tag.

Jag går ut med nr 12 imorgon, där vi för övrigt hade lite rolig nrlappsdragning. Var och körde skridskor på en lite isrink på ett torg här i stan, där du hade fritt fram att showa på rören om du hade lust. Då det regna och var väldigt blött på isen så våga jag inte offra mig allt för mkt, då insatsen vid en vurpa var lite väl hög.

Zagreb är för övrigt en backe som jag gillar lite mer än resultaten visar tycker jag. Flaken på mitten borde passa mig rätt bra, även om jag nu för tiden nästan åker snabbare i branter, det suger ju lite, är ju flakt som är coolt;) Nej men skämt och sido, kommer nog bli lite tuffa förhålladen, mjukt och uppåkt imorgon. Så ut med en bra rörelse och känsla och dra igenom det så gott det går, inte tryscha för mkt sidled om det är mjukt.

Och apropå rubriken, jag tror faktiskt tävlingen heter Snow Queen Trophy, då det från början bara var en damtävling här, så imorgon kör vi om vem som är drottning.

Lite skön Stockholmskänsla på det här liftspåret

Varmt, lite grått och inte så inbjudande träningsförhålladen

Ikväll på lottningen

Gänget tränar igång sig med uthyrningsskidskor som kanske inte riktigt höll måttet.

Men rätt roligt och vi fick oss ett litet skratt

Daniel Yule, drar av ett snyggt nr och någon piruett där ute, stiligt.