Hemma hos med Discovery

Jag känner att jag uppdaterar lite dåligt här för tillfället, jag har två enkla anledningar, känner mig lite seg och blir därför lite slö. Sedan kom jag hem och hade inte ett fungerande internet och fick lägga massa onödigt tid på det innan jag äntligen är online igen. Jag hade även ett filmteam hemma igår, så därför försvann lite tid till det ocksså.

Först till nätproblemet som som höll på att knäcka mig idag. Eefter att ha varit på butiken med modemet igår, beställt en servicetid imorse och där efter fått allt att funka. För att 10min senare när teknikern lämnat lägenheten, stå utan internet igen. Då brast det lite för mig. Hoppa in i bilen, sladda in framför butiken och typ ville kasta in modemet på disken. Jag förklarade tydligt, lite väl tydligt vad jag tyckte om att lägga typ 2 dagar när jag är hemma på att lösa detta och krävde bättre service. Sedan blev jag tvungen att be om ursäkt för jag tappa det, men i slutändan blev det betydligt rakare kommunikation och dom förstod att det var läge att hjälpa mig. Det är konstigt, att ibland krävs det typ att brinna av för att få hjälp, är konstigt, kanske mer handlar om att va rak och tydligt men men helst med en trevlig ton. Jaja, så min förmiddag sögs upp till detta. Eftermiddagen hade vi inomhusfotboll med ett gäng kompisar, betydligt roligare.

Igår hade jag vilket fall Discovery/Eurosport och Anja Pärson hemma hos mig. Anja följer några medaljhopp inför OS där ibland mig. Vi körde ju en del intervjuer i Kåbdalis i november och var nu även här. Kul att snacka, visa Engelberg även om det var kort och inte bästa förhållandena. Fick även några bra tips av Anja för att prestera på mästerskap, borde ju varit jag som intervjua henne för att försöka lära mig och suga upp vad man kan göra skillnad på. Anja var ju extremt bra på mästerskap. Lyckades i alla fall suga upp några bra grej jag tar med mig. Det dom filma och jag sa, det ser ni nog under OS på Discoverys OS utbud.

Bästa kommentaren igår, jag sa till en kompis att Discovery varit på besök, varpå jag fick en konstig min tillbaka. Discovery koppla hon typ med Planet Earth eller annat djurprogram, så var väldigt förundrad vad jag var med och spela in för något.

Måste nämna Adelboden också ju. Tufft och svårt race som blev lite väl likt Zagreb för min del. Jag gör misstag som kostar tid och trycker ner mig i resultat listan. Satt dock och analysera det hela idag. Blev lite förvånad men även glad, jag tyckte det såg betydligt bättre en det kändes. Jag hade denna känslan nu. Det där är inte fyskam, håll huvudet högt, ta med det du gjorde bra så vänder vi detta till det bättre snart igen. Inte skapa en mentalt skapa en formsvacka som inte finns där, även om tre race på raken varit lite mindre snabb åkning.

Det bästa var även något meddelande från Atomic under dagen, där dom inte bad mig träna och åka bättre, utan hade lagt märket till vissa detaljer som överrensstämmer med en känsla jag själv har. Så dom mer ville meddela, vi jobbar på med vissa detaljer vi själva tror kan funka bättre för dig i den typen snö. Vi vet att du har mer i dig, om vi trimmar till allt bättre tillsammans. Liten detalj som kan ge trygghet och stöd.

Nu ska jag se damernas andra åk från Flachau och dricka en fin kopp kaffe.

Adelboden. För er som titta tävlingen och såg åkningen i den brantaste delen, hur svårt och stora problem nästan alla hade där. Om vi som är bäst i världen har så stora problem och får slita i dom 4-6 käpparna, då kan ni nog förstå att det var rätt svårt och att det är rätt brant den sektionen. Det är ju nästan som man faller neråt och ska försöka hålla kontakt med käpp och få sväng på laggen. @bidlbyrån

Anja och jag i backen igår. Anja hade haft problem med flyget och blivit av med allt bagage, så vi fick plocka fram mina grejer så hon kunde åka lite skidor. Men löste sig ju riktigt fint. Vi åkte bara runt i pisterna och crusia, då det utanför pisten igår var rätt piskat av stormen som drog förbi förra veckan.

Två kameramän, en drönare och Anja.


Känslan idag, försöka kunna logga upp mot världen igen