Uppladdningen inför Wengen

Är och bockar av ett nytt ställe, Crans Montana, hamnade här i uppladdningen inför Wengen. Är alltid roligt att se nya skidområden. Körde hit igår och har träning idag torsdag och fredag innan det bär av mot Wengen där helgen race är. Snabba ryck och ganska fullt schema nu mitt i Januari, var lite trött nu när jag var hemma, men kanske inte så konstigt när man haft 3 race på typ en vecka nu i öppningen av månaden.

Crans Montana, hit borde man ju även komma för att cykla, grym cykling vad jag hört och även golf, Schweiz bästa bana. Så får kanske chans att komma tillbaka.

Tror vi har en skön resa bokad imorgon. Till Wengen har vi nog med bil 2,5-3 h, så ryktades att vi tillsammans med Schweizarna hade en heli bokad så vi istället har 15min upp raka vägen till Wengen. Det är fasen lite skönt, men vi får väl se.

Har haft vår packbuss hemma nu i dagarna. Alltså dessa bussar är ju riktigt sköna att köra, så kanske det man borde skaffa sig, för man kan ju typ ha allt roligt man behöver ha med sig då… Vilket fall, lite snålt av Audi eller dom som lånar ut dessa till oss att skit i att sätta in en radio i bussen. Lite tyst att bränna runt så här.

Stanna inte för att fota bussen, utan snarare så blev jag lite sugen att titta till sjön.

Är i utkanten av Interlaken. Lite häftigt grönt vattnet.


Framme i Crans Montana

Och på start av dagen träning

Klar med dagens träning, skönt röd om kinderna, lite kallt och lite ansträngd.

Så här såg det ut strax innan. Körde tillsammans med Schweiz, som bjudit in oss hit till Crans. Tack för den. Som ni ser fint hang att träna i också.