Snålblåst i fel riktning

Jag skulle vilja säga att det är lite lätt snålblåst i fel riktning för tillfället för min del. Dagen slutade med en grensling, vilket i sig är sjukt snöpligt men svårt att grämma sig så mkt över. Man ligger tight och ibland nyper det bara in. Man ska inte vara där men det händer, känns inte på samma sätt som ett misstag som när man kör ur. Vilket som, dagens slutade lite väl snabbt och jag är inte riktigt i flowet där jag skulle vilja vara för tillfället. Resultat bygger självförtroende och med några lite sämre resultat och nu en urkörning har vi något att jobba med. Jag lämnade dock Wengen med en rätt så lätt känsla, med siktet inställt på Kitzbühel/Schladming. Haha var dock lite skrattretande att typ samtidigt som andra åket gick stå och tvätt bilen, kolla live timing och dammsuga.

Jag packad och lämnade direkt efter första, lika bra att vara effektiv och sedan så körde jag en klassikt stopp med en snabb tvätt av bilen strax innan jag var hemma. Det är ju lite terapi att tvätta, framför allt bilen. Men jag kände mig rätt fel där i alla fall. Det var ju rätt många topp 30 åkare idag som körde ur, jag hade sällskap av många av dessa ner med tåget, till bilen. Samma där, alla skrattar rätt gott och typ, ”tjena är du här… Ja, vad gör du här??”, ”Är det här losers train eller??”, lite kul och lättsam stämning.

Som jag brukar säga, hem, packa upp, tvätta och packa ner igen. Tisdag styr jag över mot Kitzbühel.

Bilderna nedan, tyvärr inget från idag, men min sköna dag igår, kaffe på balkongen och sedan följa den klassiska flygshowen från Swiss Air Force. Ganska mäktigt. Sedan min avkoppling i form av middag hemma.


Lite sallad, mango, avocado, paprika, vitkol och Broccoli. Men där jag gjorde en bra sak med Broccolin, stekte den delvis i mitt kryddsmör jag hade till kycklingen, smör med pressad vitlök och chili. OK, den blev ganska god av det. Så tips. Hade inte så mkt, mer av vanligt rent smör.

Kyckling med min magsika rub. Skriver bara magisk för ni ska bli nyfikna vad det är, men inget särskilt egentligen;)