36 timmar hemma

Jag fick typ 36h hemma, sedan var det dag satt hoppa in i bilen och rulla vidare igen. På dom 36 så tvätta jag hälften känns det som. Haha nej men överdrivet. Men när man är hemma och vänder så är det ju nice att packa om och städa upp väskan, så blir ju alltid några maskiner som går.

Måndagen blev en skönt pass på gymmet, sedan vad man kan kalla kontorsdag för min del. ”Dag” är väl att ta i då jag nog satt max 3 timmar men ändå. Tillräckligt länge för det skulle bli tråkigt.

Idag vakna jag upp av mig själv vid 06.45, kände pepp att kicka igång dagen, så drog ut på en promenad i mörkret som även visa sig innehålla en del regn Men skönt innan frukost och även innan bilresan, inget jag gör så ofta men typ bestämde mig för att göra mer då det gav rätt bra med energi.

Jag hade sedan 5 timmar bort mot Kitzbühel eller Kirchberg där vi bor under veckan. Så nu är det träning inför Söndag som gäller. Skönt att va tillbaka i Kitzbühel;)