2 timmars skottning

Det är lite stökigt väder för tillfället och inte helt lätt att få till bra träning, men efter två tunga träningspass från tränarna har det löst sig bra ändå. Dom har blivit riktiga skottarproffs nu. Idag tror jag nästan dom skottade 2 h för att komma ner till isen i hela banan, som tur var hade vi samarbete av Schweiz, så var väl nästan ett manskap på 10-15 pers som kunde slita tillsammans. När vi gled in i backen, så var det till en början inte så stora leenden utan mer ett svettigt sammanbitet gäng, så såg ut inte ut att vara läge att skoja med dom. Typ, ”fan kan ni skynda er”, eller ”njaaa fan jag känner mig seg och drar nog mot hotellet igen”. Men sen när alla såg att allt slit var värt, lättades stämningen upp och jag vågade även skämta lite.

Igår hade vi värre, efter långt slit så drog det typ in en snöstorm i backen, så fick typ hålla i sig för att inte blåsa bort. Men mellan vindbyarna så funka det rätt bra.

Gårdagen där ni ser att det piska på rätt bra

Uffe tar skydd för att överleva ett helt pass uppe på start.

Bild från dagen där jag tyckte det såg rätt kul ut medan Yule och Zenhäusern satt och tog liten paus i snön innan uppvärmingen drog igång.