Kitz-Schladming och nya tag

Det är verkligen fullt upp och ikväll smäller det igen. Är inte så sugen att skriv så mkt om Kitz nu, är i fokus för ikväll redan så andra tankar i huvudet. Skulle ha skrivit igår men slutade upp med att jag låg och analysera åkning från i år och ifjol under typ 2 timmar istället. Jag kollar väl vanligtvis högst 5min per dag annars. Kort och lite tråkigt summerat, jag tycker jag har rätt tydlig bild av vad jag vill och ska göra framåt, för att kunna få mer fart framåt OS. Så vi får väl vänta och se framåt om min analys igår är var rätt.

Nu i alla fall, är det kvällsrace i Schladming inför 50,000 åskådare som vanligtvis kokar fullständigt när andra åket görs upp, är så det nästan luktar Glühwein hela vägen upp till start. För det dricks det i mängder under dagen, jag lovar.

I Schladming gäller det att ta ett djupt andetag och njuta för det är coolt att vara här. Sedan blir det förstås ännu coolare ju bättre du åker.

Kort beskrivning vad vi gjort sedan vi kom hit. Lämna Kitz efter race och kom hit vid 20-tiden i Söndags, middag och lätt stretch innan det var dags att sova. Igår måndag, lugn morgon, sedan uppvärming och lite recovery innan vi drog ut för ett kortare träningspass. Hem på hotellet för en massage och sedan iväg på nrlappsdragning för idag. Middag och relativt snabbt i säng. Idag sovmorgon, någon timme på sängen. Kl 11.00 30 min raceprep fys, uppvärmning och snabba fötter, aktivering. 11.45 racemöte. 12 lunch. Och nu 1 timme på sängen innan vi drar ut i backen och värmer upp inför ikväll.

Det är fasen en hel del tid som går åt bakom för att va redo när dessa två åk göra upp. Därför är det ibland lite frustrerande när det inte går som man vill. Så är bara gnugga på.

@bildbyrån

@bildbyrån

Jag är inte glad, jag är frustrerad;) @bildbyrån

När andra åket avgjordes, särskilt för topp 5, så snöa det fasen sjukt mkt.

På väg mot Schladming och en kort detour på lite småvägar pga någon olycka som ställde till i trafiken och gav oss någon timme extra i bilen.

Pisspaus

På väg upp mot Ramsau där vi bor, så ser man Schladming ganska väl.

Lugn förmiddag igår

Sedan trampa igång

Rulla igång kroppen. Där jag gillar vår nya massagerulle, sjukt skön att rulla igång kroppen med. Eller skön är fel ord, snarare bra.

Snö

Ganska mkt snö